Червень 2021

 

Бібліотека на фестивалі «Олицька ПЕРЕБЕРІЯ»

  

Фестиваль «Олицька ПЕРЕБЕРІЯ» відбувся 28 червня на території Олицького замку та замкової площі. На запрошення місцевої територіальної громади до проведення заходів фестивалю долучилися працівниці Волинської обласної бібліотеки для юнацтва. Учасників свята особливо зацікавив квест-екскурсія через мобільний додаток «Містичні історії Олицького замку», підготовлений Діаною Майко та Русланою Тимощук. Підлітки із захопленням виконували завдання квесту та успішно подолали випробування. На фінішній локації всі учасники отримали чудові подарунки. Гра використовувалась через Google-карти з прив’язкою до місцевості та технологією доповненої реальності. 

 


 

Відеоурок «Буду світ свій різьбити, як камінь» відбувся у Волинській обласній бібліотеці для юнацтва

 

«Буду світ свій різьбити, як камінь…» – під такою назвою у Волинській обласній бібліотеці для юнацтва сьогодні, 18-го червня, відбулася презентація відеоуроку, присвяченого життю та творчості Василя Стефаника.

 


 

Участь Волинської обласної бібліотеки для юнацтва в онлайн V-му Всеукраїнському молодіжному бібліокаравані «Читай, юність!»

 

15-16 червня за ініціативою Державної бібліотеки України для юнацтва  Миколаївська обласна бібліотека для юнацтва організувала в режимі онлайн V-ий Всеукраїнський молодіжний бібліокараван «Читай, юність!» 

 


 

Навчалися, граючись – літні інтелектуальні квести для ліцеїсток

  

8, 9 та 10 червня у бібліотеці було справжнє свято молодості, краси та ерудиції. Ліцеїстки 10.1, 10.3 та 10.4 взводів Волинського обласного ліцею з підвищеною військово-фізичною підготовкою ім. Героїв Небесної Сотні відкрили для себе чудову форму інтелектуального дозілля. Бібліотекарі підготували та провели з молоддю квести: літературний «Маленький принц на планеті людей» та екологічний «Я + Природа = МИ», створені в рамках проєкту «Гейміфікація: вчимося, граючись», що реалізується за підтримки ЄС за програмою Hause of Europe. 

 


 

Додаткова інформація