«Люди доброї волі»

У бібліотеці відбулася зустріч «Люди доброї волі» з учнями 7-А класу (класний керівник  Л.Ю. Міщук) Луцького ліцею  №1. Розмовляли про людей з небайдужим серцем, для яких чуже горе, чужі проблеми стають частиною їхнього життя – про волонтерів. Розмірковували проте, хто ж вони – волонтери, які напрямки волонтерства існують та чому так важливо творити добро. Волонтери віддають найдорожче, що є у людей, - свій час. Вони роблять це безкорисливо та безоплатно, проте з великим бажанням долучитись до творення позитивних змін, вкладають свої вміння та сили для допомоги і створюють можливості підтримки для інших.

Школярі ділилися власними історіями про те, як вони долучаються до волонтерства: допомагають плести сітки, беруть участь в аукціонах, малюють малюнки, печуть разом з мамами печиво та пиріжки, які передають нашим бійцям на фронт. А дізнавшись про те, що працівники бібліотеки формують енергетичні набори для наших захисників, зібрали 890 гривень на печиво, цукерки, родзинки та горішки для цих сухпайків. Учні відгукнулися на запрошення, у вільний від навчання час, долучатися до пакування таких наборів.

Родзинкою зустрічі стала майстерка по розпису екологічних торбинок  з Oksana Koba.  Еко-майстерка відбулась завдяки нашому партнеру ТМ Дмитрук  у хабі Мераба.  Кожен з присутніх матиме еко-торбинку з власним розписом!

Не бійтеся творити добро, зробіть перший крок та відчуйте справжню насолоду, щиру радість від посмішки у відповідь!

 

Фотозвіт з зустрічі дивиться  тут https://www.facebook.com/media/set/...

Додаткова інформація