Травень 2022

 

Всесвітній день вишиванки у бібліотеці

  

Бібліотека активно долучилася до відзначення цьогорічного свята. Біля приміщення бібліотеки, на Театральному майдані, відбулася патріотична акція під назвою «День вишиванки 2022». Акція включала наступні заходи: книжкову виставку «Вишиванка – закодована вічність в узорах», фотосушку «Українська вишиванка на старих фотографіях», виставку рушників «Вишивана моя Україна» та майстерку з виготовлення  патріотичних сердечок.

 


 

Участь бібліотекарів в онлайн-тренінгу з цифрової безпеки

  

12 травня працівники бібліотеки взяти участь в онлайн-тренінгу з цифрової безпеки. Захід було організовано ВГО Українська бібліотечна асоціація у рамках «Проєкту підтримки Дія», що реалізується ПРООН за підтримки Швеції в онлайн режимі на платформі Zoom. Українська бібліотечна асоціація з січня 2020 року – партнер проєкту Міністерства цифрової трансформації України @Дія.Цифрова освіта.

 


 

Онлайн семінар-практикум для шкільних бібліотекарів області провели у бібліотеці

  

12 травня  працівники Волинської обласної бібліотеки для юнацтва провели онлайн семінар-практикум шкільних бібліотекарів області на платформі MEET. Тема семінару: «Віртуальна книжкова виставка – багатокомпонентна форма популяризації інформаційних ресурсів шкільної бібліотеки».

 


 

Додаткова інформація