Жовтень 2021

Інформаційна година «Тих днів у пам’яті не стерти і сьогодні» відбулася у бібліотеці 

  

28 жовтня у читальній залі книгозбірні відбулася інформаційна година «Тих днів у пам’яті не стерти і сьогодні», присвячена 77-ій річниці Дня визволення України від фашистських загарбників, для вчителів-логопедів, слухачів курсів Волинського інституту післядипломної педагогічної освіти.

 


 

Семінар-практикум для шкільних бібліотекарів області

  

27 жовтня у Волинській обласній бібліотеці для юнацтва на платформі MEET відбувся семінар-практикум шкільних бібліотекарів області. Учасників зацікавила тема: «Віртуальна книжкова виставка – багатокомпонентна форма популяризації інформаційних ресурсів шкільної бібліотеки».

 


 

Дарунок бібліотеці від письменника-краянина Андрія Бондарчука

  

25 жовтня до бібліотеки завітав журналіст, письменник, публіцист, громадський діяч і великий пошановувач людей бібліотечної праці Андрій Іванович Бондарчук.

 


 

Детективний квест за книгою Артура Конан Дойля «Пригоди Шерлока Холмса»

  

22 жовтня студенти III курсу факультету історії, політології та національної безпеки, спеціальності «Музеєзнавство, пам’яткознавство» Волинського національного університету імені Леся Українки взяли участь у детективному квесті за книгою Артура Конан Дойля «Пригоди Шерлока Холмса».

 


 

Live стрім: Художні читання з Василем Грибом у бібліотеці

 

13 жовтня у бібліотеці відбулись художні читання. У виконанні заслуженого артиста України, письменника Василя Гриба прозвучали уривки з його роману «І кози в золоті, і цап у сережках» – твори для дітей молодшого та середнього шкільного віку: «Гетьманський скарб», «Гетьманська шабля» та «Принцеса й гречкосій».

 


 

Зустріч з учасниками бойових дій на Сході України відбулася у бібліотеці

  

11 жовтня, напередодні відзначення одразу трьох величних свят: Покрови Пресвятої Богородиці, Дня козацтва та Дня захисників та захисниць України, у бібліотеці відбулася цікава зустріч. Учні 9-Б класу Луцької гімназії №14 ім. В. Сухомлинського мали нагоду поспілкуватися з учасниками АТО: військовим кінологом Володимиром Левом та Олегом Кобилинським, котрий нині очолює ГО «Луцька міська організація Спілки воїнів АТО Волині». Учні уважно слухали розповіді про військові звитяги бійців, запитували про їх бойові будні, про те, яким стало життя колишніх воїнів після демобілізації.

 


 

Перегляд фільму «Залізна сотня» до Дня захисника та захисниць у бібліотеці

  

11 жовтня переглядом художнього фільму «Залізна сотня» розпочали підготовку до вшанування Дня захисника та захисниць у бібліотеці.


 

Волинська обласна бібліотека для юнацтва – учасник віртуального методичного Ярмарку інноваційних ідей публічних бібліотек Одеської області

  

8 жовтня на платформі ZOOM відбувся віртуальний методичний Ярмарок інноваційних ідей публічних бібліотек Одеської області. Метою заходу стало посилення співпраці бібліотек та місцевих органів влади, підвищення іміджу публічних бібліотек серед мешканців громади, поширення сучасних, ефективних форм організації бібліотечного обслуговування, представлення досвіду надання нових бібліотечних послуг жителям громади, вдосконалення професійної майстерності бібліотечних працівників. Учасники ярмарку ознайомилися з інноваційним досвідом бібліотек області, познайомилися з творчими та креативними працівниками.


  

Виставка олійного живопису «Скарб нації» відкрилась у бібліотеці

 

 

07 жовтня в читальній залі бібліотеки відкрилась виставка олійного живопису відомих українських художників батька та сина Володимира та Ярослава Жупанюків, яка приурочена до Дня художника.


 

В бібліотеці відбулась онлайн-зустріч з лікаркою сімейної медицини щодо вакцинації проти COVID-19

  

«Наукою по Ковіду» – таку назву мала онлайн-зустріч, що відбулась 06 жовтня у форматі Live стрім на сторінці бібліотеки у мережі Facebook.


 


 

 

Додаткова інформація