Липень 2021

 

Активне дозвілля підлітків в рамках партнерського проекту 

У липні бібліотека офіційним партнером нового проєкту «Школа Фрілуфтсліву», започаткованого Управлінням соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Луцької міської ради. У період літніх канікул, коли сонечко та приємна погода вабить підлітків більше часу перебувати на свіжому повітрі, у час епідемії COVID-2021, відсутності можливості повноцінно оздоровити дітей пропонується альтернатива - проведення активного дозвілля. 


 

Фантастичні пригоди і мандрівки від Надії Гуменюк біля бібліотеки

  

Літературні зустрічі на нашому бібліотечному майданчику в межах соціального проєкту «Школа фрілуфтсліву» в позитивній колаборації з Управлінням соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді Луцької міської ради продовжуються.

 


 

Бібліотека на святі селища Рокині

 

12 липня спільно з партнерами з Департаменту сім'ї, молоді та спорту Луцької Міської Ради та патрульної поліції Волинської області працівниці бібліотеки долучились до свята селища Рокині. 

Юні учасники свята відвідали майстерки від Оксана Коби з виготовлення браслетиків із стрічок. На краєзнавчій вікторині «Рокині – окраса Волині», проведеній Зоєю Корчинською, кращі знавці історії отримали чудові призи, а усі учасники – смачні цукерки. Святковим подарункам учасники дійства завдячують Департаменту сім'ї, молоді та спорту Луцької Міської Ради. Свято селища Рокині підтвердило, що такі заходи варто проводити гуртом. Плідне тривале партнерство – найцінніший здобуток бібліотеки. Партнери, – ви найкращі! 


 

Абрикосові читання з Орестою Осійчук у бібліотеці

  

08 липня бібліотека долучилася до соціального проєкту #ШколаFRILUFTSLIV_у_Луцьку (вільне життя на свіжому повітрі) управління соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді. Перший спільний захід відбувся у бібліотечному дворику. Модераторка заходу, завідувачка відділу краєзнавства Віра Кумановська зазначила, що філософія «вільного життя на свіжому повітрі» не тільки оздоровлює душу й тіло, а й спонукає зробити добру справу та отримати від цього задоволення.

 


 

Виставка-реквієм пам’яті загиблих воїнів «Айдару»

  

04 липня біля приміщення бібліотеки для юнацтва, за ініціативи учасника бойових дій Руслана Кашаюка, відбулася виставка портретів військовослужбовців батальйону «Айдар», вшанування загиблих воїнів російсько-української війни.

 


 

Додаткова інформація