Зустріч з титулованою боксеркою Тетяною Коб у межах проєкту «ОЛІМПІЙСЬКИЙ МАРАФОН»

 

15 листопада в бібліотеці у межах проєкту «ОЛІМПІЙСЬКИЙ МАРАФОН» відбулася зустріч із титулованою українською боксеркою, учасницею Олімпійських ігор, бронзовою призеркою чемпіонату світу, дворазовою чемпіонкою та призеркою чемпіонатів Європи, 13-кратною чемпіонкою України, «Заслуженим майстром спорту України» з боксу Тетяною Коб.

Історію спортивного шляху нашої волинської спортсменки прийшли послухати студенти факультету фізичної культури, спорту та здоров’я ВНУ імені Лесі Українки під керівництвом Ольги Іванюк та студенти першого курсу спеціальності Середня освіта «Фізична культура» Луцького педагогічного коледжу під керівництвом Наталії Табак.

Тетяна розповіла свій 20-річний шлях у великий спорт, показала медалі, поділилася секретами успішних тренувань. Просто у залі продемонструвала свою авторську вправу, котра називається «планка» з тенісним м’ячем. Її повторив студент Лесиного вишу і за свій успіх отримав у подарунок м’ячик з автографом спортсменки.

На Олімпіаді у Ріо-де-Жанейро у 2016 році Тетяна стала п’ятою і продовжує тішити перемогами на міжнародній спортивній арені. Ось так волинянка висловилася про найважливіші змагання у своєму житті:

«Кожен спортсмен прагне до успіху. Перемога – це результат важкої, тривалої й наполегливої роботи. Для досягнення успіху необхідна психологічна та фінансова підтримка. Кожен спортсмен прагне потрапити на Олімпійські ігри, взяти участь, а тим більше завоювати медаль... Приємно тримати в руках олімпійські медалі, а ще приємніше, коли ця медаль буде заслужено твоя. Бажаю кожному спортсмену взяти участь в Олімпійських іграх і завоювати заслужену медаль. Не зупиняйтеся на досягнутому! Йдіть до своєї цілі!»

Відповідальний секретар відділення Національного олімпійського комітету України у Волинській області, директор Волинського обласного центру фізичного здоров’я «Спорт для всіх» Олександр Хриплюк розповів про діяльність «Олімпійського руху» на Волині.

Захід модерувала залюблена у спорт провідна бібліотекарка Анна Романчук.

Сюжет про зустріч з волинською боксеркою Тетяною Коб підготували телевізійники Суспільне Луцьк. Пропонуємо переглянути відео із зустрічі https://youtu.be/I0hktSj_TdM?si=znYU26cJ0q_KGq12

Додаткова інформація