Листопад 2022

Мозкоборець «Стефаник поза часом»

  

29-го листопада в хабі Мераба бібліотеки відбувся вельми цікавий захід – мозкоборець «Стефаник поза часом». Як уже можна здогадатися з назви, то були інтелектуальні перегони, присвячені знаковій постаті у нашій рідній українській літературі. І змагалися у них межи собою дві команди юнок із Волинського обласного ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою імені Героїв Небесної Сотні. Зізнаємось, що у чомусь вони нас подивували, і то приємно, бо публіка та, хоч і молода та рання, але, як то кажуть, має олію в голові. Дівчата виявились і обізнаними, і кмітливими, хоча й деколи дещо поспішними та гарячими. Це можливо, й завадило їм набрати зайві бали, але зате файно зігріло та надало яскравої емоційної барви забаві.

 


 

ПРЕЗЕНТАЦІЯ КНИГИ

 

У бібліотеці, в хабі «Мераба», відбулася презентація книги «Шлях до здоров’я» Олександра Середюка. 

Модератор, працівник краєзнавчого відділу Любов Фрадинська розповіла  про цікаву біографію автора: Олександр Миколайович - історик, краєзнавець, публіцист, етнограф, сценарист, засновник, творець і автор експозиції Музею історії сільського господарства Волині-скансену.

 


 

ЩОБ ЗВІЛЬНИТИ МІСТА

  

Під такою назвою 17 листопада відбувся творчий благодійний захід для збору коштів на потреби ЗСУ у бібліотеці у хабі «Мераба» в співпраці «Eleos Volyn».

 


 

«Журавлиний переклик його душі»

За такою назвою у бібліотеці в залі хабу Мераба відбувся літературно-музичний вечір,присвячений 150-річчю від дня народження Богдана Лепкого  та приурочений Дню української писемності та мови. 

 


 

 


 

У бібліотеці, у хабі Мераба, відбулась презентація творчих робіт художниці Олени Звягінцевої «Вільні», що присвячена бійцям «Азовсталі»

  

Центром експозиції стала картина «Вільні», на якій зображені українські воїни з металургійного заводу «Азовсталь», що був знищений російськими окупантами під час повномасштабного вторгнення в Україну.

 


 

 

Додаткова інформація