Лютий 2022

Творчий вечір молодих композиторів у бібліотеці

 

23 лютого в приміщенні бібліотеки відбувався творчий вечір молодих композиторів. 

Це вже другий такий захід в стінах нашої бібліотеки, і сподіваємось, що це стане доброю традицією. Організацію на себе взяла молода луцька композиторка, яка нині навчається в Національній музичній академії України імені П.І. Чайковського – Марія Арестович.

 


 

У бібліотеці вшанували пам'ять Героїв Небесної Сотні

  

22 лютого у читальній залі бібліотеки спільно зі студентами 15-1 групи Технічного фахового коледжу Луцького національного технічного університету вшанували пам'ять Героїв Небесної Сотні на тематичному заході «Євромайдан: хроніка відчуттів». 

 


 

Онлайн-диктант кримськотатарською мовою у Міжнародний день рідної мови

  

21 лютого читачі, бібліотекарі та друзі бібліотеки приєдналися до щорічного онлайн-диктанту кримськотатарською мовою, який відбувся у Міжнародний день рідної мови. Давня дружба поєднує бібліотеку для юнацтва з головою ГО «Кримські татари Волині» Сервером Зейнидиновим, який часто зустрічається з молоддю у її стінах. Саме він став натхненником і організатором цього заходу.

 


 

Інтерактивна година «Говорімо українською правильно» до відзначення Міжнародного дня рідної мови

  

Щорічно бібліотека долучається до відзначення Міжнародного дня рідної мови, тим самим спонукає своїх відвідувачів любити та плекати рідне слово.

 


 

Зустріч «Час турбулентності: що треба знати!» відбулася у бібліотеці


     16 лютого у бібліотеці відбулася перша зустріч «Час турбулентності: що треба знати!» спрямована на психологічну підтримку населення в період тривоги та невизначеності політичної ситуації в країні. 

          


 

 


 

Додаткова інформація