Квітень 2023

 

Година пам’яті «Чорнобильська трагедія очима сьогодення»

 

У бібліотеці відбулась година пам’яті «Чорнобильська трагедія очима сьогодення». 

25-го квітня до нас завітали наші найближчі сусіди – чудові учні 10-Б класу Луцького ліцею №1, а 26-го – добрі друзі бібліотеки – вихованці Волинського фахового коледжу НУХТ. 

 


 

Відкриття навчального центру віртуальної та доповненої реальності (VR ТА AR) у бібліотеці

 4 квітня стартував пілотний проєкт, який реалізується Освітнім Хабом Волині на базі бібліотеки. У відкритті проєкту взяла участь начальниця обласного управління освіти і науки облдержадміністрації Наталія Матвіюк. «Волинь першою у 2023 році бере участь в пілотному проєкті. Навчання у ньому зможуть пройти 18 класів області, а це 360 учнів. Для участі в ньому ми відбирали такі школи, які знаходяться не дуже далеко від обласного центру, які мають власний шкільний автобус, щоб могли доїхати сюди. Це окремі класи з Луцької, Рожищенської, Ковельської, Підгайцівської, Боратинської, Ківерцівської, Колківської, Торчинської, Горохівської ТГ",  – розповіла Наталія Матвіюк.  Учнів 8-11 класів загальноосвітніх навчальних закладів Волинської області матимуть можливість проходити лабораторні та практичні роботи з фізики за допомогою VR та AR технологій. 


 

Творча зустріч зі Світланою Лагодою

«Під сонцем Катару. Від бандури до діджейських платівок»

  

4 квітня 2023 року бібліотека провела зустріч зі Світланою Лагодою «Під сонцем Катару. Від бандури до діджейських платівок». Імпреза відбулася у межах проєкту «MOLESKINE: територія творчих».


 

Волонтерський рух як чинник формування соціальної активності школярів щодо пропаганди здорового способу життя

  

4 квітня у бібліотеці відбулося засідання інтервізійної групи соціальних педагогів на тему: «Волонтерський рух як чинник формування соціальної активності школярів щодо пропаганди здорового способу життя.


 

Додаткова інформація