Квітень 2021

В бібліотеці відбулась Великодня майстерка

 

29 квітня у Волинській обласній бібліотеці для юнацтва в межах нового екологічного проєкту «Еко фабрика» відбулась Великодня майстерка для студентів четвертого курсу закладу вищої освіти «Луцький педагогічний коледж» Волинської обласної ради.


 

Вечір спогад «Від катастрофи до сьогодення»

  

26 квітня бібліотека приєдналась до всеукраїнських пам’ятних заходів до 35-х роковин катастрофи на Чорнобильській АЕС. Цій події була приурочена година-спогад «Від катастрофи до сьогодення», яка пройшла в читальній залі.

 


 

Волинська обласна бібліотека для юнацтва & Одеська обласна бібліотека для юнацтва ім. В. В. Маяковського: професійне Zoom-спілкування

 

16 квітня відбулося Zoom-спілкування працівників Волинської обласної бібліотеки для юнацтва з колегами з Одеської обласної бібліотеки для юнацтва імені Володимира Маяковського.

 


 

Музична година «О, дивна квітка України, що виросла на чужині...»

 

08 квітня в читальному залі бібліотеки, в рамках засідання мистецької вітальні, відбулась музична година «О, дивна квітка України, що виросла на чужині…», приурочена видатній співачці Квітці Цісик. На заході були присутні вчителі музичного мистецтва шкіл області – слухачі курсів при Волинському інституті післядипломної освіти.

Виставка «З Волинню в серці» юної фотографки Юлії Фень відкрилася у бібліотеці

 

07 квітня в читальному залі нашої книгозбірні відбулась презентація робіт юної мисткині-фотографки учениці 9 класу Комунального закладу «ЛНВК ЗОШ 1-2 ст.№7» - природничий ліцей Юлії Фень, яка з дитинства захоплюється мистецтвом, і фотографією зокрема.

 


 

Виїзний квест в Копачівській школі за твором В.Г.Рутківського «Джури козака Швайки»

 

Одним із визначених сучасних пріоритетів в роботі бібліотеки є співпраця з територіальними громадами та, відповідно, сільськими школами. 

 


 

Додаткова інформація