Вересень 2021

Бібліотека єднає друзів

  

Волинська обласна бібліотека для юнацтва креативно відзначила Всеукраїнський день бібліотек. Отримували вітання з хорошими словами побажань у праці, зичення побільше цікавих та змістовних книг та вдячних читачів. У день свята відділ абонементу підготував для своїх відвідувачів виставку «Книжковий батл кращих сучасних книг». Кожен читач зміг взяти участь у вікторині «Як ви знаєте сучасну літературу» та розіграші призів, а головне із запрошенням від наших друзів, партнерів на виставу до Волинського академічного музично-драматичного театру імені Т. Г. Шевченка.


 

Мистецький вечір до 140-річчя від дня народження художника Пабло Пікассо відбувся у бібліотеці

  

23 вересня у бібліотеці до 140-річчя від дня народження художника Пабло Пікассо проведено мистецький вечір «Живопис, що шокував світ». Захід пройшов в межах засідання мистецької вітальні.

 


Смарт-квест «Безпека в Інтернеті» від бібліотеки в Копачівській громаді

  

21 вересня на запрошення Комунального закладу «Копачівська публічна бібліотека» працівниці бібліотеки Діана Майко та Руслана Тимощук спільно з завідувачкою книгозбірні Валентиною Герасимяк провели квест зі школярами місцевої громади.

  


 


Урок-тренінг «Я проти булінгу» з регіональними представником Уповноваженого Верховної ради України з прав людини у Волинській області

  

В рамках ІІ Всеукраїнського тижня з протидії булінгу (цькування), що проходить протягом 14-18 вересня 2021 року, 16 вересня у Волинській обласній бібліотеці для юнацтва відбулася зустріч та урок-тренінг «Я проти булінгу» з регіональним представником Уповноваженого Верховної ради України з прав людини у Волинській області Любов’ю Сітовською.

 


Екологічний квест «Я+Ми = Природа» відбувся у бібліотеці

  

14 вересня працівники відділу читальних залів бібліотекиспільно зі студентами I курсу Технічного фахового коледжу Луцького національного технічного університету Максимчук Т. В.) провели екологічний квест «Я+Ми = Природа», який відбувся в рамках вивчення предмету біологія та екологія (викладач, доцент Оксана Громик).


 

Соціалістичний сюрреалізм і Борис Харчук: у роздумах літературознавця

Вкотре за ініціативою Волинської обласної бібліотеки для юнацтва до Луцька завітав з літературознавчими лекціями для студентів-філологів ВНУ ім. Лесі Українки письменник, краєзнавець, дослідник волинської книжності Сергій Синюк. Про сплав історії та літератури, видатних людей, народжених на Великій Волині, систему сучасної освіти, про книгу «Тисячоліття волинської книжності» говорив  Сергій Синюк. І саме в день 90-річного ювілею українського письменника доби махрового соцреалізму в літературі Бориса Харчука.

 


 

Проєкт ЗооФабрика: СВІТ КУДЛАТИХ І ХВОСТАТИХ стартував у бібліотеці

 

14 вересня в стінах бібліотеки відбулося перше спілкування учнів з керівником Комунального підприємства «Ласка» Оксаною Богданюк, створеного з метою регулювання чисельності безпритульних тварин у місті Луцьку.



 


 День знань у бібліотеці

 

Щорічно бібліотека запрошує своїх користувачів разом відзначити подію – День знань. Цьогоріч перше вересня проходило особливо  драйвово. За словами одного з татусів Максима Благовірного, читача нашої бібліотеки: «В юнацькій бібліотеці міста Луцька досить оригінально і скажімо не по-лінійковому, нешаблонно святкують перше вересня».

 


 

Додаткова інформація