Січень 2021

Онлайн-зустріч з відомою письменницею, поетесою, журналісткою, перекладачкою та блогеркою Дзвінкою Торохтушко

 

У бібліотеці відбулась онлайн-зустріч з відомою письменницею, поетесою, журналісткою, перекладачкою та блогеркою Дзвінкою Торохтушко. Вона є авторкою численних поетичних та прозових творів. Найвідоміші з них: роман «Масік» та збірка новел «Фотограф» є дуже затребуваними книгами серед читачів бібліотеки.

Також Дзвінка Торохтушко є автором багатьох пісень, які виконують відомі українські гурти, зокрема пісня «Молитва» та популярним блогером, чиї дописи мають велику армію шанувальників.

Під час розмови слухачі мали змогу дізнатись про багатожанрову творчу діяльність Дзвінки Торохтушко, її літературні вподобання та побажання. Як багатодітна мама, вона поділилась секретом, яким чином зацікавити дітей книгами, та прищепити їм любов до України, а також поділилась планами на майбутнє та пообіцяла і надалі співпрацювати з бібліотекою.

Детальніше за посиланням: 

https://fb.watch/3aiQHFsf34/


Онлайн-презентація книг письменників-членів НСПУ та ювілейного альманаху «Світязь»

  

15 січня на сторінці бібліотеки у соціальній мережі ФБ відбулася презентація трьох книг членів Волинської обласної організації НСПУ: ювілейного 25-го випуску літературного альманаху «Світязь» і книги-поетичні одкровення та думки Віктора Вербича «Міжтисячоліття» та Еліни Форманюк «Срібло і світло», виданих при підтримці Українського культурного фонду у видавництві «Твердиня».


 

Інформація Міністерства культури та інформаційної політики, щодо функціонування закладів культури

            


 

З новим MEETом, або Онлайн-послуги, бібліостандарти, соціальні мережі та мобільні додатки для шкільних бібліотекарів


 

12 січня Волинська обласна бібліотека для юнацтва провела онлайн заняття на платформі MEET з шкільними бібліотекарями, слухачами курсів Волинського інституту післядипломної педагогічної освіти.


 


 Цей рік був непростим для нас, але успішним.

З радістю ділимося з вами нашими успіхами 2020 року, адже успіхів досягає той, хто ні на мить не зупиняється...

Дякуємо всім, хто з нами!!!


 

Додаткова інформація