Бібліотека єднає друзів

 

Волинська обласна бібліотека для юнацтва креативно відзначила Всеукраїнський день бібліотек. Отримували вітання з хорошими словами побажань у праці, зичення побільше цікавих та змістовних книг та вдячних читачів. У день свята відділ абонементу підготував для своїх відвідувачів виставку «Книжковий батл кращих сучасних книг». Кожен читач зміг взяти участь у вікторині «Як ви знаєте сучасну літературу» та розіграші призів, а головне із запрошенням від наших друзів, партнерів на виставу до Волинського академічного музично-драматичного театру імені Т. Г. Шевченка.

В межах екскурсії бібліотекою, до вітань долучилися й учні Луцької гімназії  № 4 імені Модеста Левицького. Демонструвався для відвідувачів фільм «Таємне життя бджіл» за книгою американської письменниці Сью Монк Кід.

Щиро дякуємо за теплі слова вдячності в режимі LIVE спілкування нашим друзям, партнерам, зокрема читачці, редакторці художніх програм, поціновувачці книг і читання Вірі Шевчук, Оресті Осійчук – українській письменниці, яка спеціалізується на фентезі, дитячих книгах та книгах для родинного читання, і є частою гостею бібліотеки, та в цьому році вперше видала книгу про дітей адресовану дорослим читачам, Руслану Теліпському, шевченкознавцю, керівнику ГІ «Меценати для солдата», який надіслав вітання з далекого Львова, партнерці в багатьох проєктах, багаторічній читачці, керівнику творчої студії Наталії Журавльовій, особливо дякуємо за подаровані книги для наших читачів.

Почули приємні слова, які надіслали найпотужніші наші партнери, комунікаційниця компанії Дмитрук, або менеджерка з комунікацій Катерина Пєкна, та Ольга Шмігель, учасниця в проєктах громадянської освіти дітей та молоді, начальниця відділу зв'язків з громадськістю Управління патрульної поліції у Волинській області, капітан поліції, шкільний офіцер поліції, з якими нас пов’язують багато років творчі контакти та співпраця.

До вітань долучились і керівники від владних структур, а саме Заріна Дацик – партнерка бібліотеки в проєкті громадянської освіти молоді «Помічник патрульного», начальниця відділу молодіжної політики у Департаменті молоді та спорту Луцької міської ради

Особливі слова почули від Юрія Поліщука – першого заступника голови Волинської обласної ради, управлінця з освітою історика, поціновувача книг та читання. Юрій Поліщук сказав, що книгозбірні важать для нього дуже багато, оскільки тут зосереджені знання, які людина прагне здобути самотужки: «Бібліотека – це храм, де зберігається найбільша цінність людства – книги. Це також і центр освіти, культури, пізнання, розвитку та дозвілля».

Модераторка акції Наталя Андрощук запитала в кожного з гостей, що для них означає бібліотека, поцікавилася літературними уподобаннями, якій літературі вони надають перевагу, перший спогад пов’язаний з бібліотекою (кумедний, пам’ятний), які книги для Вас стали визначальними в житті, що Ви, як партнери, готові зробити, привнести в розвиток сучасної бібліотеки.

Приємно було чути слова вдячності за працю і те, що книга та бібліотека для них щось особливе.

Щиро дякуємо за вітання.

Детальніше про вітання від друзів бібліотеки https://www.facebook.com/Volyn.Youth.Library

 

Додаткова інформація