Презентація збірки сонетів Володимира Місюри «Сонетний шарм»

 

21 травня у бібліотеці відбулося справжнє свято – презентація збірки сонетів Володимира Місюри «Сонетний шарм».

Карантинні реалії загнали нас всіх в онлайн, і презентувати нові книги, спілкуватись з авторами ми змушені були саме в такому форматі. І так всі скучили за живим теплим дружнім спілкуванням, що довго не розходились. Приємно було спостерігати, з якою повагою, теплом і щирістю говорять вітальні слова Володимиру Місюрі його друзі, колеги, студенти, родина.

Модерував зустріч друг і колега автора Сергій Цюриць. Першими зазвучали вірші письменника, покладені на музику. Їх виконали Ігор Баранюк та Ольга Калашева. До слова запрошували видавця Андрія Криштальського, редактора журналу «Яровиця» Віктора Зубовича, письменників Ольгу Ляснюк, Миколу Мартинюка, Юрія Зелюка, журналіста Володимира Приходька, художника Володимира Ковальчука, колегу Віру Барановську і студентів Вищого професійного училища архітектури і будівництва. Навіть маленька внучка Володимира Місюри Аліса натхненно прочитала вірш.

Автор подарував бібліотеці свої крайні книги «Куди ховаються вітри» та «Сонетний шарм».

Презентація показала, що всім найкрутішим онлайн-зустрічам далеко до реального спілкування людей, коли можна подивитись в очі один одному, прошепотіти якусь репліку на вухо, зробити спільне фото на згадку, кинути якийсь жарт, погукати на творчу каву в якусь найближчу кнайпу, спитати про те «як живеш? що зараз новенького витворяєш, друже? здорові всі в тебе?» та обійнятись. Дуже хочеться таких реальних презентацій та зустрічей, а якщо дуже хочеться, то вони будуть! І обов’язково в нашій бібліотеці.

Додаткова інформація