В бібліотеці відбувся урок ораторської майстерності

 

У новому навчальному році бібліотека продовжує цикл щотижневих театралізованих уроків із ораторського мистецтва та постановки мовного голосу з заслуженим артистом України Василем Грибом.

«Для успіху в сучасному світі потрібно вміти презентувати себе і свої ідеї, отже головним інструментом для цього є вміння говорити. В майбутньому ви станете людьми мовної професії і вам потрібно буде володіти своїм голосом, говорити впевнено і яскраво. Зазначу, що професійно поставлений голос – основа іміджу лідера», – розпочав свій урок пан Василь.

«В школі та й в університеті не навчають говорити, але саме голос і слово часто відіграють важливу роль і у професійному, і в особистому житті. З допомогою проекту прагнемо зацікавити ліцеїстів також класичними творами рідної літератури. Курс практичний, заняття відбуватимуться у групі, що дасть можливість навчатись один в одного під керівництвом досвідченого промовця», – зазначила координатор проекту головний методист Оксана Романюк.

В цьому навчальному році до проекту приєдналась група зацікавлених, талановитих десятикласників – вихованців Луцького ліцею Луцької міської ради.

Додаткова інформація