Вересень 2019

 «Вибір професії – вибір майбутнього»

 

У читальній залі книгозбірні відбулася цікава зустріч учнів 9-х класів ЗОШ №17 та НВК №9 м. Луцька з фахівцями Луцького міського центру зайнятості Юлією Харічковою та Олесею Оласюк. Захід відбувся в рамках ярмарку можливостей «Хочу. Можу. Треба».


 Вивчаймо та любімо рідне місто Луцьк

 

7-8 вересня наша бібліотека прийняла активну участь у святкуванні Дня міста Луцька.

На Театральному майдані у партнерстві з Патрульною поліцією Волинської області було проведено майстер-клас з виготовлення флікерів – світловідбиваючих елементів в темну пору доби. Тема не втрачає актуальності, тому що один із важливих кроків до підвищення безпеки пішоходів та велосипедистів – озброєння світловідбивними елементами, адже видимість на дорозі – запорука життя.

 


 Віталій Міхалевський і фестиваль «Лісова пісня» – у нас!

 

Другий рік поспіль ми приймаємо гостей літературного фестивалю «Лісова пісня». Минулого року у нас розкошувала у своїх розповідях і поезії письменниця, журналістка з Білорусі Антаніна Хатенка. А 6 вересня тішив нас своїми «Цукерково-букетними віршами» письменник з Хмельницького Віталій Міхалевський.


 Бібліотекарі разом із патрульними навчали пішоходів свідомості

 

06 вересня бібліотека, Патрульна поліція Волинської області та Департамент сім’ї, молоді та спорту Луцької міської ради спільно організували у місті громадську акцію «Свідомий пішохід».


 Година спілкування з учнями «Сходинки успіху і самоповаги» до Дня Знань

 

Стало доброю традицією книгозбірні у День Знань зустрічатися з учнями шкіл міста. Сьогодні, 2 вересня, у свій перший навчальний день, до нас завітали учні 6-а класу Луцької гімназії №4 імені Модеста Левицького. Попереду навчальний рік, який потрібно прожити успішно в навчанні і з користю у вільний час. Хто сказав, що гризти граніт науки – це обов’язково нудний та нецікавий процес? Головне – правильна мотивація, бо розумним бути престижно, класно, вигідно. І зайвих знань не буває. Все згодиться у житті. І навчатися потрібно весело, енергійно, захоплююче.

 


 

Додаткова інформація