Березень 2020

 

Психологи стверджують, що читання книг є найкращими лікамивід стресу.

 


 

Дипломка?.. Онлайн допомога студентам

 

Працюєте над курсовою чи дипломкою, а бібліотеки зачинені? Ми з вами! Бібліографи продовжують надавати послугу із добору літератури та редагування готових списків до робіт онлайн.

На час карантину, поки ми УСІ ВДОМА, ця послуга – БЕЗКОШТОВНА!

Для замовлення списку літератури Вам потрібно на електронну адресу Бібліотеки (voub@ukr.netнадіслати Ваші особисті дані: прізвище, ім’я, по батькові, дату народження, навчальний заклад, домашня адреса; тема запиту, вид роботи, кількість джерел.

Список і електронні джерела ми надішлемо Вам на електронку.

 

Працюємо і навчаємось вдома!


 

#Карантин#каратин#знання потрібні всім#

«Вміти. Знати. Допомагати». Під таким гаслом працює наш проєкт домедичної допомоги «Врятуй життя» спільно з Волинським обласним центром екстреної медичної допомоги та медицини катастроф.

У нашому житті досить часто люди потрапляють у ситуації, які можуть завдати шкоди їхньому здоров'ю. Таких ситуацій є безліч: опіки, кровотечі, переломи, переохолодження та багато інших. Додаються і зовсім неочікувані і незнайомі ризики, як от КОРОНАВІРУС. Для того, щоб зменшити ризик у подібних ситуаціях, нам потрібно знати та вміти надавати домедичну допомогу.

 


 

 

Пуша теж на карантині... сумує за читачами...


Інтерактивна квест-вікторина «Невідомий Шевченко» зі студентами Східноєвропейського національного  університету імені Лесі Українки відбулася у бібліотеці

  

11 березня в рамках святкування 206-ої річниці від дня народження Тараса Григоровича Шевченка у бібліотеці відбувся цікавий нестандартний захід – інтерактивна квест-вікторина «Невідомий Шевченко», присвячена життю і творчості Кобзаря. Головною ідеєю заходу було продемонструвати – наскільки захоплюючою, сучасною, актуальною та водночас і оригінальною є ця особистість. 

 


   

4 березня у бібліотеці відбулось особливе і оригінальне сімейне свято «Мама і весна», на яке завітали п’ятикласники гімназії №14 імені Василя Сухомлинського разом зі своїми мамами. Зустріч відбулась завдяки ініціативі класного керівника учнів Ірини Анастасіївни.

 


Додаткова інформація