Бібліотекарі на «Фестивалі професій»

 

25 серпня у луцькому ТРЦ «ПортCity» традиційно відбувся масштабний «Фестиваль професій» для дітей та підлітків віком від 3 до 18 років. Наша бібліотека знову презентувала свою роботу, позиціонуючи себе, як сучасну установу для молоді.

На профорієнтаційних локаціях юні учасники фесту в ігровій формі знайомилися з безліччю професій – від співака, моделі та візажиста до поліцейського, будівельника та водія бензовозу. За правильні відповіді учасники отримували наліпки на карту. Певну кількість наліпок діти обмінювали на призи: сертифікати на безплатне катання на роликах, стрибання на батуті, гру в боулінг від «ПортСіту». Організатори фестивалю розіграли суперпризи: планшет і два фітнес-браслети.

 

Сотні дітей та їхніх батьків мали змогу дізнатися про професію бібліотекаря: виконати довідку, видати книгу за штрихкодом. Найменші учаснику фесту охоче розповідали про правила читання, користування книгозбірнею, свої улюблені книги. Приємно, що наші постійні читачі приводили своїх діток, розповідали їм, як чудово відвідувати нашу бібліотеку. Одна з юних майбутніх наших читачок сказала: «Бібліотека – це дуже, дуже багато цікавих книг, які можна буде прочитати, коли мама приведе мене до вас».

PS. Бібліотеці за активну участь вручили подяку та запросили на наступний фестиваль. До нових зустрічей у 2020 році!

Додаткова інформація