Червень 2020

Професійне скайп-спілкування з колегами з Херсонської обласної бібліотеки для юнацтва імені Бориса Лавреньова

  

17 червня відбулося скайп-спілкування працівників Волинської обласної бібліотеки для юнацтва з колегами з Херсонської обласної бібліотеки для юнацтва імені Бориса Лавреньова. Емоційний поштовх до продуктивної роботи дали директори установ з Херсонщини – Вікторія Лозова, з Волині – Алла Єфремова.


 

Запрошуємо на нашу супер онлайн майстерку!

19 червня о 12:00 запрошуємо приєднатись на платформі Zoom до нашої онлайн-майстерки: «Подарунки для СУПЕР ТАТА», яку проведе для вас керівниця бібліотечної Творчої майстерні «На – вчись!»

День батька цього року будемо відзначати в Україні 21 червня. Напередодні свята, у межах маи?стер-класуучасники навчаться виготовляти різні сувенірні поробки для супер привітань.

Учасникам онлайн-майстерки необхідно підготувати: кольоровий картон/папір, фломастери, клей-олівець, клеєвий пістолет та солодощі: шоколад або шоколадні батончики

Разом навчимось виготовляти подарунки для СУПЕР ТАТ.

Реєструйтесь на подію

тут,

 щоб отримати лінк в Zoom 


Обласний онлайн конкурс досліджень сакральних пам’яток

ДУХОВНІ ВИТОКИ ВОЛИНІ

серед працівників та читачів районних (міських) централізованих бібліотечних систем та публічних бібліотек об’єднаних територіальних громад

 

  • дослідження та (або) відеосюжети про історію культових споруд різних конфесій та віросповідань, реліквій (іконостасів, ікон, дзвонів тощо) в окремих селах, селищах, містах Волинської області
  • з 10 червня по 30 жовтня 2020 року
  • заявки та дослідження подаються в електронному вигляді на електронну адресу: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
  • умови Конкурсу, програмні вимоги
  • бланк заявки 

Останній термін подання робіт - 15 жовтня 2020 року


  


 

Участь бібліотеки в конференції «Актуальні проблеми сучасної освіти та науки в контексті євроінтеграційного поступу»

 

 

Провідні фахівці бібліотеки взяли участь у VI Міжнародній науково-практичній інтернет-конференції на тему: «Актуальні проблеми сучасної освіти та науки в контексті євроінтеграційного поступу», яка проходила на базі Луцького інституту розвитку людини університету «Україна» і була присвячена 20-ти річчю закладу. В ній взяли участь чимало науковців, дослідників з України, Польщі, викладачів вузу.


«Твори культуру: бібліотечні інноваційні послуги»: проєкт, в якому бере участь бібліотека

 

Бібліотека стала учасницею проєкту ВГОУкраїнська бібліотечна асоціація «Твори культуру: бібліотечні інноваційні послуги». З 03 червня розпочались он-лайн тренінги для бібліотекарів України та Білорусі. В навчанні бере участь головний бібліотекар науково-методичного відділу Мирослава Будчик.


9 червня- Міжнародний день друзів

Дружба завжди була великою цінністю у житті людини, адже відшукати по-справжньому вірного друга вважається удачею. Для того, щоб нагадати людству про важливість друзів, навчити цінувати вірність і опору, яку нам надають ці люди, було створено міжнародне свято.


Онлайн заняття з шкільними бібліотекарями

 

01-02 червня Волинська обласна бібліотека для юнацтва провела онлайн заняття на платформі Zoom з шкільними бібліотекарями, слухачами тематичного курсу «Шкільна бібліотека у сучасному освітньому просторі» Волинського інституту післядипломної педагогічної освіти.

 


 

Додаткова інформація