Live стрім: Художні читання з Василем Грибом у бібліотеці

 

13 жовтня у бібліотеці відбулись художні читання. У виконанні заслуженого артиста України, письменника Василя Гриба прозвучали уривки з його роману «І кози в золоті, і цап у сережках» – твори для дітей молодшого та середнього шкільного віку: «Гетьманський скарб», «Гетьманська шабля» та «Принцеса й гречкосій».

«Мета – зацікавити аудиторію читачів бібліотеки 7-14 років мовною сценічною культурою. Художні читання – це жанр естрадного мистецтва, яким досконало володіє Василь Пилипович. Письменник вміє зацікавити розповіддю через емоції, інтонацією та голосом, чіткою дикцією, дає відчути привабливість твору, композиційну побудову, гумор чи ліричну наповненість оповіді та персонажів», – зазначила координаторка проєкту, головна методистка бібліотеки Оксана Романюк.

«Напередодні Дня українського козацтва, Дня захисників та захисниць України, свята Покрови Пресвятої Богородиці зробили читачам невеличкий подарунок – авторські художні читання творів, серед яких чудові козацькі легенди. Василь Пилипович є давнім другом бібліотеки, маємо для читачів всі його романи. Втішені нашою співпрацею та запрошуємо читачів до конкурсу розгадування загадок, який оголосив письменник під час нашого стріму», – розповіла директорка бібліотеки Алла Єфремова.

Додаткова інформація