У бібліотеці другий рік діє проєкт «Щасти на ЗНО»

 

У нашій книгозбірні другий рік поспіль продовжує діяти безкоштовний просвітницький проєкт з підготовки майбутніх абітурієнтів до ЗНО з Історії України. 

Друг бібліотеки – вчителька-волонтерка Лідія Гонтар щочетверга проводить безкоштовні заняття для випускників луцьких шкіл та коледжів. 

«Чудовий проєкт, що допомагає школярам ще нагадати пройдений та ще краще опанувати новий матеріал. А, окрім того, ще маємо багато літератури з підготовки до різних ЗНО. Неймовірно втішені тим, що заняття користуються попитом. Минулого року проєктом охопили 30 осіб. Сподіваємось, що і цього року безкоштовну допомогу у навчанні отримають багато абітурієнтів», – зазначила директор бібліотеки Алла Єфремова. 

«Створили групу у вайбері, і маємо можливість швидко повідомляти інформацію про заняття. Дуже зручне і швидке спілкування з учасниками проєкту через мобільні додатки. Цього року в проєкті беруть участь вже близько сорока школярів та випускників коледжу. Відтепер вони є і нашими читачами», – розповіла координатор проєкту бібліотекарка відділу читальних залів Олена Власюк. 

Лінк на сюжет від «Суспільне. Волинь» https://www.youtube.com/watch?v=6VwtHqvspoo.

 

Додаткова інформація