Робота табору «BookCamp»: День магії

 

Сьогодні, 21 червня, бібліотека для юнацтва поринула у світ фантазії та магії, адже до дітей у табір «BookCamp» завітав сам Гаррі Поттер. І це було неймовірно! І навіть провів з ними ранкову руханку. А щоб маленькі соньки швидше прокинулись, це відбувалося під музику з фільму про маленького чарівника.

 

Але на цьому чари не закінчились. Зранку кожен учасник табору зайнявся виготовленням власної чарівної палички, щоб цілісінький день чаклувати нею. Ну і цікаво було, адже всі бажаючі могли приміряти мантію та краватку славнозвісного факультету Грифіндор і навіть окуляри самого Гаррі Поттера. Окрім того, діти чаклували-малювали на папері за допомогою кави і здивували один одного дуже гарними малюнками із зображенням котика.

 

Вже як звично учасники табору повторили вивчені речівки та пісні, та залишили свої враження про цей казковий день у табірних стінгазетах. Найбільше задоволення вони отримали від рухливих ігор, адже «Попелюшка» та «Джерельце», в які колись ще гралися їхні батьки, викликали величезне захоплення і азарт. Взагалі було фантастично, діти дуже здружилися і почуваються щасливими! І це справжня магія!

Додаткова інформація