Робота табору «BookCamp»: день перший

 

18 червня на базі бібліотеки розпочалася робота табору «BookCamp». Бажаючих провести літо разом з бібліотекою для юнацтва виявилось чимало. Адже крім цікавих ігор, квестів, вікторин та майстер-класів, табір пропонує дозвілля з книгою замість гаджетів. Ця ініціатива найбільше припала до душі батькам дітей.

 

Сьогодні ж в рамках табору відбувся «День знайомств». З допомогою ігор «Снігова лавина» та «Павутинка» діти познайомились один з одним та розповіли про свої особливості характеру, дізнались про правила та обов’язки, які діятимуть в таборі, ну і звісно, почали розучувати пісні та речівки. Під час екскурсії бібліотекою діти отримали інформацію стосовно того, які відділи є в бібліотеці, і які основні функції вони виконують. Зокрема відділ реєстрації зацікавив дітей виготовленням читацьких квитків, на абонементі діти вибрали собі книги, які сподобались, а у відділі краєзнавства перенеслись на багато років назад і побачили, як у давнину люди займались домашнім господарством та якими приладами користувались у минулому столітті, і звісно, спробували самі трішки похазяйнувати.

 

Крім екскурсії діти мали нагоду створити власний табірний значок, намалювати стінгазети, написати листи до табірної пошти, а також почаювати у веселій компанії. В кінці табірного дня вони всі разом визначили, чим запам’ятався їм «День знайомств» та визначили «градус» свого настрою.

Додаткова інформація