Помилка
  • JUser::_load: не можу завантажити користувача з ID: 140

Звучать Шевченкові слова

 

         9 березня, у день народження поета, у відділі читальних залів книгозбірні відбувся літературно-музичний вечір «Звучать Шевченкові слова». Під час заходу ми хотіли, щоб поет завітав до кожного з нас таким, яким він був за життя, показати Шевченка – людину: його добродушність, уміння захоплювати незнайоме товариство, гумор, неймовірну любов до дітей і ще багато життєвих моментів, про які ми навіть не здогадувалися. Поринули в ту епоху, постаралися зрозуміти атмосферу його життя, погляди, інтереси, почули спогади людей, які знали його, згадали тих, хто мав величезний вплив на його становлення. І головне, зрозуміти, чи чуємо поета, патріота з незламною волею, людину з прагненням особистого щастя крізь століття?

Учні Луцького коледжу рекреаційних технологій та права, які взяли участь у проведені заходу, своїм майстерним прочитанням творів створили хвилююче дійство. Були продемонстровані відео з телепередач «Обличчя української історії» та «Великі українці», відеоролики, створені  власними зусиллями, прозвучали щемливі пісні на слова Великого Кобзаря.

Цікаві видання творів письменника, поета та матеріали про його життя та творчість презентувалися на бібліотечній виставці «Тарас Шевченко живе і промовляє».

Додаткова інформація