Навчалися, граючись – літні інтелектуальні квести для ліцеїсток

 

8, 9 та 10 червня у бібліотеці було справжнє свято молодості, краси та ерудиції. Ліцеїстки 10.1, 10.3 та 10.4 взводів Волинського обласного ліцею з підвищеною військово-фізичною підготовкою ім. Героїв Небесної Сотні відкрили для себе чудову форму інтелектуального дозілля. Бібліотекарі підготували та провели з молоддю квести: літературний «Маленький принц на планеті людей» та екологічний «Я + Природа = МИ», створені в рамках проєкту «Гейміфікація: вчимося, граючись», що реалізується за підтримки ЄС за програмою Hause of Europe.

Через мобільний додаток Action Track учасниці успішно проходили всі локації квестів, відповідали на непрості завдання. І це були захоплюючі мандрівки на перевірку начитаності, ерудованості, витривалості та вміння грати у команді. Локаціями для літературного квесту стали вулиці і сквери міста, для екологічних – мальовничі алеї Центрального парку культури і відпочинку ім. Лесі Українки.

Квест – цікава форма перевірки кмітливості та отримання нового досвіду. Переможниці отримали подяки та призи, та, мабуть, головне – активна участь, гарний настрій, здатність долати труднощі та міцні знання!

Додаткова інформація