Онлайн-зустріч «Нові можливості для молоді»

 

В рамках Тижня Відкритого Уряду (17-21 травня 2021 року) у Волинській обласній бібліотеці для юнацтва відбулася онлайн-зустріч «Нові можливості для молоді» в режимі live-стрім.

Бібліотекарі мали нагоду поспілкуватися із Зариною Дацик, начальницею відділу сім'ї та молоді департаменту сім'ї, молоді та спорту Луцької міської ради. В своєму виступі пані Зарина наголосила на тих проєктах міста, в яких задіяна молодь Луцька, а саме спільного з бібліотекою, Патрульною поліцією Волинської області «Помічник патрульного» (про підліткову безпеку), проєкту «Школа дитячої безпеки» за підтримки Британської ради та Департаменту сім’ї, молоді та спорту Луцької міської ради (кібербезпека, профілактика згубних звичок) та «Психологічна консультація» на базі Волинського національного університету ім. Лесі Українки тощо.

Модератор зустрічі головна бібліотекарка відділу культури та мистецтв Наталія Олійник запропонувала знайти спільні точки дотику у співпраці, щоб молодь могла зреалізувати свої можливості, поцікавилась у гості, які книги її надихають. Переконані, якщо є цікава ідея – її варто втілювати спільними зусиллями. Принагідно, на 27 червня гостя запросила бібліотекарів взяти участь у фестивалі вуличної культури, що відбудеться Центральному парку культури і відпочинку імені Лесі Українки.

Детальніше за посиланням:

https://www.facebook.com/watch/live/?v=2048643685286042&ref=watch_permalink

Додаткова інформація