Жовтень 2020

Виставка картин «Крила свободи» у бібліотеці

  

«Крила свободи» – так називається виставка картин, яка відкрилась в читальній залі бібліотеки. Художниця Алла Остапчук представила роботи власні та своїх учениць: Богдани Вакулюк, Кароліни Чабар та Христини Ващук.


 

Музична година «Я викликаю вас на бій, ворожі сили!», присвячена 250-річчю від дня народження Людвіга ван Бетховена

 

22 жовтня у бібліотеці для слухачів курсів Волинського інституту післядипломної педагогічної освіти відбулось засідання мистецької вітальні «Я викликаю вас на бій, ворожі сили!», присвячене 250-річчю від дня народження Людвіга ван Бетховена, німецького композитора.


 

Інтерактивна зустріч «Як читати швидше, запам’ятовувати краще та досягати мети» з майбутніми читачами бібліотеки

21 жовтня у відділі читальних залів бібліотеки відбулася інтерактивна зустріч «Як читати швидше, запам’ятовувати краще та досягати мети» для студентів першого курсу Луцького педагогічного коледжу. Це було перше знайомство вихованок коледжу з бібліотекою. Про історію створення, послуги та трансформацію бібліотеки в сучасний інформаційний центр розповіла завідувачка відділу читальних залів Тетяна Швай. 


 

Історико-мистецька година «Відомі жінки Волині минулого і сучасності» відбулась у бібліотеці

 

20 жовтня у читальній залі бібліотеки для студенток Луцького педагогічного коледжу проведено історико-мистецьку годину з коментованою відео презентацією «Відомі жінки Волині минулого і сучасності».


 


 

 Історичний екскурс «Українське козацтво: відгомін на Волині» відбувся у бібліотеці

 

Напередодні відзначення Дня захисника України, який відзначається 14 жовтня, у бібліотеці відбувся історичний екскурс «Українське козацтво: відгомін на Волині». В цей день також святкується День українського козацтва, створення української Повстанської Армії та Покрова Пресвятої Богородиці. Саме Матір Божу вважали козаки своєю заступницею і покровителькою.


 

13 жовтня у нас плідно працювали слухачі тематичного курсу Волинського інституту післядипломної педагогічної освіти «Проєктування виховної роботи в умовах НУШ»  #навчаємося_разом.


 

Додаткова інформація