Виставка картин «Крила свободи» у бібліотеці

 

«Крила свободи» – так називається виставка картин, яка відкрилась в читальній залі бібліотеки. Художниця Алла Остапчук представила роботи власні та своїх учениць: Богдани Вакулюк, Кароліни Чабар та Христини Ващук.

Алла Остапчук – вчителька мистецтва в приватному ліцеї м. Луцька «Скарбниця Мудрості». Як сказала сама художниця: «Живопис творить моє життя і цей витвір мистецтва не потребує звичного розуміння – смачно чи ні, але зачіпає душу глядача».

В нашій бібліотеці і раніше виставлялись картини пані Алли та її учнів. Роботи, представлені на цій виставці, мисткиня творила під час карантину, просто спостерігаючи у вікно своєї квартири за людьми, які займаються фізичними вправами. Тому з’явились картини: «Невагомість», «Космічний спокій», «Крила свободи». Директорка бібліотеки Алла Сизонтівна подякувала художниці за співпрацю та підкреслила, що сьогоднішніх реаліях дуже важлива тема духовного та фізичного вдосконалення, яка прослідковується в картинах. 

Виставку можна буде переглянути протягом місяця. А ще художниця запрошує усіх бажаючих на заняття живописом, які проходять кожної неділі у відділі культури та мистецтв бібліотеки.

Додаткова інформація