Друзі для друзів – 2: зустріч з вихованцями Сенкевичівської школи-інтернату

 

29 січня працівники бібліотеки разом з партнерами – працівниками Патрульної поліції Волинської області вчергове відвідали вихованців Сенкевичівської загальноосвітньої школи-інтернату.

В цей день бібліотекарі та партнери свята провели заняття з вихованцями школи-інтернату про правила дорожнього руху, навчали вуличним танцям хіп-хоп та брейк-данс, розказали про лідерство, медіаграмотність та досягнення своїх цілей, показали елементи капоейри та акробатики.

День був наповнений щирими посмішками, теплими обіймами, сміхом та радістю. Учням гості також вручили одяг, розвивальні іграшки, солодощі та настільні ігри.

Працівниці книгозбірні разом з поліцейськими та помічниками патрульних підготували та провели активний квест і майстерки з виготовлення флікерів на спільних Уроках Безпеки.

«Коли ми приїхали сюди вперше (в Сенкевичівську школу-інтернат), то помітили, що цим дітям найбільше бракує одного – спілкування: простого, людського, неформального. Тут навчається багато дітей, які перебувають у складних життєвих обставинах. Завдяки нашим зустрічам вони краще соціалізуються, розуміють, що таке добре, а що погано. Ми стали певним чином наставниками для них і продовжуватимемо співпрацю. Дякуємо всім партнерам, які сьогодні влаштували дітям незабутній день», – зазначила одна з організаторів свята, партнерка бібліотеки, керівниця відділу зв’язків з громадськістю УПП Ольга Шмігель.

Діти зізнавались, що пам’ятають патрульних та їх друзів і завжди дуже очікують нових зустрічей.

Додаткова інформація