Вивчаймо та любімо рідне місто Луцьк

 

7-8 вересня наша бібліотека прийняла активну участь у святкуванні Дня міста Луцька.

На Театральному майдані у партнерстві з Патрульною поліцією Волинської області було проведено майстер-клас з виготовлення флікерів – світловідбиваючих елементів в темну пору доби. Тема не втрачає актуальності, тому що один із важливих кроків до підвищення безпеки пішоходів та велосипедистів – озброєння світловідбивними елементами, адже видимість на дорозі – запорука життя.

 

Юні лучани стали учасниками міського квесту «Мій величний Лучеськ» для дітей учасників АТО. Його організували у партнерстві з управлінням соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді Луцької міської ради. У центральній частині міста учасники квесту шукали відповіді на запитання з історії та культури, знаходили архітектурні пам'ятки, згадували відомі постаті, які принесли славу нашому місту. Представниця соціальних служб вручила подарунки переможцям та всім учасникам квесту.

На сімейному фестивалі «Я – лучанин, я – лучанка», організованому управлінням соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді Луцької міської ради у сквері Героїв Майдану, лучани та гості міста брали участь у розважально-пізнавальній вікторині «Древнє місто моє» та складанні пазлів, які запропонувала наша бібліотека. А ще була майстерка з виготовлення вітальної листівки до Дня міста.

Вивчаймо та любімо рідне місто Луцьк!

Додаткова інформація