Робота табору «BookCamp»: День науки

 

Новий тиждень, 24 червня, у бібліотечному таборі «BookCamp» розпочався з Дня науки.

Традиційно діти з самісінького ранку зробили руханку, щоб розім’ятись після вихідних і повторили пісні та речівки. Пізніше на них чекали цікаві наукові досліди та експерименти, щоб дізнатися більше про можливості людського ока.

 

Після «наукової майстерні» учасники табору разом з патрульними поліції у Волинській області взяли участь у захоплюючому квесті про «Правила дорожнього руху». В такий незвичний спосіб вони дізналися багато нового про дорожні знаки та про те, хто такі учасники дорожнього руху. Діти самостійно виготовляли світловідбиваючі іграшки, які зможуть носити на своїх ранцях, коли розпочнеться навчальний рік. Після захоплюючої і водночас повчальної розваги, діти отримали від патрульних в подарунок цікаву книгу «1000 та 1 поворот». Крім того, сьогодні в таборі був іменинник, який пригостив дітей солодощами під час чаювання.

 

Ну і який же День науки без вікторини «Ерудит». Учасники табору об’єднались у 2 команди, які змагались у кмітливості та ерудованості. Діти показали глибокі знання з багатьох тем, а також проявили командний дух. Ми ще раз переконались у тому, що вони найрозумніші та найкращі!

Додаткова інформація