Липень 2020

 

 Проєкт «Гейміфікація: вчимось граючи» у бібліотеці

 

Проєкт «Гейміфікація: вчимось граючи» Волинської обласної бібліотеки для юнацтва став одним з 35 переможців конкурсу інфраструктурних грантів програми House of Europe. Всього було подано 1101 заявок. Детальніше про всіх переможців конкурсу – https://www.facebook.com/houseofeurope.org.ua/posts/295872185097651?__tn__=K-R

 

За допомогою спеціального мобільного додатку бібліотекарі залучатимуть до читання юних геймерів, створюватимуть та проводитимуть ігри та квести на основі книжок. Книжка стане грою. Це дозволить не лише залучити до читання молодь, захопивши її грою, але й використовувати нові підходи до культури та системи освіти.

Ідея проєкту для культури є новою, надзвичайно креативною, унікальною та актуальною. Слідкувати за проєктом –  https://www.facebook.com/Volyn.Youth.Library/,

https://www.instagram.com/librarylutsk/http://vollibr.org.ua/

Запрошуємо до співпраці студентів, учнів та викладачів і всіх, хто хоче поєднати читання книг із візуалізацією.

 Обіцяємо, буде цікаво;)


 #навчаємося_разом

 

Наші працівники Оксана Коба та Світлана Єгорова долучились до он-лайн-практикуму «Автоматизована система відбору та розподілу книжкової продукції», організованому відділом підтримки книговидання Українського інституту книги. 

Новим надходженням бути.


А у нас - майстер-клас!

 

Відновив роботу наш спільний з Компанією "Дмитрук" проєкт "Кульок тобі торба!".

Чудова погода для вуличної екологічної майстерки під керівництвом нашої Оксани Коби.


 

 Вебобмін досвідом «Адаптивний карантин: нові умови та форми роботи з молоддю», організований бібліотекою

 

01 липня бібліотека на платформі ZOOM провела вебобмін досвідом «Адаптивний карантин: нові умови та форми роботи з молоддю». У ньому взяли участь 32 бібліотеки області.


 

Додаткова інформація