Свято «Мама і весна»

 

4 березня у бібліотеці відбулось особливе і оригінальне сімейне свято «Мама і весна», на яке завітали п’ятикласники гімназії №14 імені Василя Сухомлинського разом зі своїми мамами. Зустріч відбулась завдяки ініціативі класного керівника учнів Ірини Анастасіївни.

Захід розпочався з перегляду мультфільму про чари, якими володіють усі мами на світі. Діти мали можливість позмагатись зі своїми мамами у спритності та кмітливості, взявши участь у грі «Хто зверху?». Чи то діти виявились здібнішими до ігор, чи то мами грали в піддавки, але перемогу у грі здобули п’ятикласники.

Святкування продовжилось майстер-класом, на якому діти спільно з мамами виготовили гарненькі весняні поробки-пташечки, які віднині будуть не тільки гарною прикрасою для їхнього дому, а й теплим спогадом про час проведений разом в бібліотеці.

Після майстерки одна з присутніх мам продемонструвала своє родинне дерево, після чого усі мали змогу переглянути слайд-шоу з фотографій та портретів мам, намальованих дітьми. Під кінець свята юні гімназисти заспівали своїм найріднішим кавер на пісню «Скрябіна» «Мам», чим зворушили своїх матусь. Завершився захід врученням медалей «Найкраща мама в світі». Свято пройшло у теплій і невимушеній атмосфері.

Додаткова інформація