Пітчинг бізнес-ідей учнів школи «Енергія змін»

17 січня в бібліотеці для юнацтва відбувся пітчинг бізнес-ідей учнів школи «Енергія змін».

Попередньо, 9 січня, учасники школи аналізували бізнес-ідеї після екскурсії в «Львівську майстерню шоколаду» в Луцьку, а 10 січня – після екскурсії в книгарню «Руніка». Настав час винести власні доробки на обговорення підприємців із досвідом, адже багато бізнес-ідей, які планують реалізувати наші учні, відносяться до сфери виготовлення та продажу харчових продуктів.

В журі, очолюваному керівником ГО «Переселенці Криму та Донбасу», увійшли представники спонсорів та партнерів проекту. Учні шкіл змогли дізнатися, що про їх бізнес-ідеї думають підприємці з багаторічним практичним досвідом.

Все та всі були чудовими. Журі – уважним, доброзичливим і щедрим на «умовну валюту». Учні – обізнані, переконливі, фантастично артистичні, активні та впевнені. Їхні презентації – яскраві, стильні, цікаві. Приємно та корисно провели час, отримали «гроші», за які придбали купу подарунків.

Попереду ще багато цікавого!

P.S. Соціальний проект «ІІ Бізнес-школа "Енергія змін"» реалізується за підтримки Луцької міської ради, генерального спонсора ПрАТ «СКФ Україна», Modern-Expo Group, Книгарні «Руніка». ТЗоВ «Тенета», а також обласного центру зайнятості, управління освіти Луцької міськради та Волинської обласної бібліотеки для юнацтва.

Додаткова інформація