Про що мріють волинські підлітки: захист бізнес-планів в бібліотеці

29 березня в бібліотеці відбувся захист бізнес-планів учнів Бізнес-школи «Енергія змін». Проект отримав фінансування від Агенства ООН у справах біженців у рамках грантової програми з підтримки ініціатив переселенців, що впроваджується ГО "КримSOS.

Серед учасників – школярі луцьких шкіл. Про що мріють волинські підлітки? Як і де саме хочуть себе реалізувати? Якої допомоги від нас потребують?

Журі конкурсу, серед яких партнери бібліотеки та приватні підприємці, зокрема керівник ТЗоВ «Тенета», адміністратор сімейного кафе «Дядя піца», директор бібліотеки для юнацтва, члени ГО «Переселенці Криму та Донбасу» об’єктивно оцінювали ідеї. Вони були цікаві та творчі: від виготовлення мила до кур’єрських послуг. Школярі вміло та креативно змогли представити свої проекти візуально, демонструючи та обґрунтовуючи їх.

В урочистій обстановці відбулося підбиття підсумків та нагородження переможців. Перше місце отримав проект «Виготовлення бездріжджового тіста» і отримав 1 тисячу гривень на розвиток ідеї, ще один учасник нагороджений «Настільною грою». 4 учасники отримали сертифікати на послуги ТЗоВ та 1 – від бібліотеки на придбання книг. Всі учасники бізнес-школи отримали заохочувальні призи від кафе «Дядя піца» та отримали сертифікати про закінчення Бізнес-школи.

Додаткова інформація