Підготовлено ІІ випуск вебліографічного бюлетня «Де отримати достовірну та перевірену інформацію під час війни»

 

Інформаційно-бібліографічним відділом підготовлено ІІ випуск вебліографічного бюлетня «Де отримати достовірну та перевірену інформацію під час війни». Видання є електронним інформаційним путівником, інформація згрупована та подана за розділами:

«Інформаційні сторінки» та «Як діяти та жити у воєнний час? розкривають важливі аспекти з отримання необхідної інформації, зокрема рекомендації першої леді України Олени Зеленської, яка запустила спеціальний канал із перевіреними відповідями на болючі питання сьогодення.

«Безкоштовна медична допомога»,подано інформацію як спостерігатися вагітним та отримати допомогу в умовах військового стану, надання домедичної допомоги, про працюючі аптеки та багато іншої  корисної інформації.

«Допомога тваринам» – допоможе зорієнтуватися в тих важливих питаннях, про які ми звикли турбуватися у мирний час, про братів наших менших, і зовсім по-іншому – як важлива їм підтримка, турбота і порада нині.

«Допомога бізнесу під час війни» містить цінну інформацію щодо евакуації та адаптації бізнесу для підприємців у Луцькій громаді.

«Сервіси, які стали безкоштовними або майже безкоштовними для українців» знайомлять з видавництвами, які надають можливість читати книги, інформація про здоров’я, вивчення мов тощо.

Шановні відвідувачі! Скористайтеся інформацією, яка доступна на спеціальному професійному сайті «БібліоGRAF» #БібліоHelp.

Додаткова інформація