Фантастичні пригоди і мандрівки від Надії Гуменюк біля бібліотеки

 

Літературні зустрічі на нашому бібліотечному майданчику в межах соціального проєкту «Школа фрілуфтсліву» в позитивній колаборації з Управлінням соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді Луцької міської ради продовжуються.

Сьогодні всіх, хто прийшов на нашу активність до бібліотеки, зустрічала українська письменниця та журналістка Надія Гуменюк. Надія Павлівна свого часу, коли в книгарнях взагалі не було книг українською для дітей та підлітків, зробила прорив як письменниця саме для цієї категорії читачів. Найпопулярніші її пригодницькі повісті вивчаються в школах на уроках літератури рідного краю та загальних уроках як програмові та отримали найшановніші літературні премії.

В розмові з нашими читачами письменниця говорила про три свої нові книги, я яких дві – у перевиданні. Це – «Зустріч на Босому мосту» та «Білий вовк на Чорному шляху». І одна – нова, яку важко в книгарнях і віднайти, – «Роденія або Подорож на веселку». Поговорили, поусміхались, пофотографувалися, і всі діти й дорослі пригостились морозивом.

Такі активності на свіжому повітрі спонукають до знайомств, читання, спілкування, ігор. Можна багато чому навчитись на тренінгах, квестах, майстерках та здобути позитивні враження. Чекайте нових локацій в межах соціального проєкту «Школа фрілуфтсліву».

Додаткова інформація