Бібліотека відзначила 28-й День Незалежності

 

День Незалежності – найважливіше свято для нашої країни. І кожен українець є частинкою незалежності, розбудовує її становлення та міцність. 24 серпня – свято для тих, в кого Україна в серці, в думках і мріях.

В цей день бібліотека та її працівники, разом із лучанами долучилися вуличною бібліотечною акцією – День незалежності 2019, яка включала насправді цікаві та неординарні події.

Діяла розгорнута виставка-панорама – Та тільки одну Батьківщину ми маєм – її Україною звуть. На ній представлені видання з фондів книгозбірні, що розкривають тернистий шлях українців до незалежності, їх прагнення до волі. Цікаві видання знайомили перехожих про події, які відбувалися 28 років тому на Волині, зокрема в Луцьку.

 

Лучани та гості змогли сфотографуватися в фотозоні, яка в цей раз була вибудована в ретростилі.

Бліц-питування «Топ-10 кращих книг від письменників Волині» проведено серед гостей свята. Волиняни читають, знають, і цікавляться творчістю свої земляків. Приємно, що багато з них назвали не тільки авторів, а й читали їх книги.

Бібліотекарі взяли участь в урочистостях з нагоди свята. В рамках загальноміської акції «Українська вишиванка» долучились до традиційного флешмобу. Цього року містяни у вишиванках утворили зображення корони Вітовта до 590-річчя з'їзду європейських монархів у Луцьку.

Ми доводимо, що Україна єдина, незалежна та самостійна. З Днем Незалежності!

Додаткова інформація