Червень 2019

 День молоді: бібліотечний пікнік

 

30 червня біля приміщення бібліотеки увагу лучан та гостей міста привабила вулична акція «День молоді: бібліотечний пікнік». Видання із фондів книгозбірні були представлені на книжковій виставці «Бібліодрайв – для юних, активних, модних…». Усіх чекали жартівливі передбаченням дня та рекомендації популярних книг «Що варто прочитати». Абітурієнтів зацікавила виставка «Зроби свій вибір». Малеча охоче брала участь у майстер-класі з виготовлення вітальних листівок в техніці джинсової аплікації із зображенням сови, мишок, павучка, мухи. Серед перехожих проведено бліц-опитування «Бібліотека для юнацтва: що зробити для вашого успіху».

   


 Завершення роботи табору «BookCamp»: День талантів

  

Сьогодні, 27 червня, ми прощалися з табором «BookCamp», який протягом 8 днів тішив дітей іграми та розвагами. В останній день ми вирішили підбити підсумки усієї нашої роботи і назвали цей день «Днем талантів». Адже всі ці дні ми бачили, якими обдарованими та талановитими, кмітливими та винахідливими є учасники табору.

   


  У таборі «BookCamp»: День безпеки

 

26 червня у таборі «BookCamp» пройшов «День безпеки». Запобігти, врятувати, допомогти – під таким гаслом проводилась профілактична робота з підлітками.

   


У таборі «BookCamp»: День пригод

 

25 червня у таборі «BookCamp» видався просто неймовірний день! Він пройшов під гаслом «День пригод». А пригоди, як відомо, бувають різні. До дітей завітало багато гостей.

  


 Робота табору «BookCamp»: День науки

Новий тиждень, 24 червня, у бібліотечному таборі «BookCamp» розпочався з Дня науки. 

Традиційно діти з самісінького ранку зробили руханку, щоб розім’ятись після вихідних і повторили пісні та речівки. Пізніше на них чекали цікаві наукові досліди та експерименти, щоб дізнатися більше про можливості людського ока.

 


 Робота табору «BookCamp»: День магії

 

Сьогодні, 21 червня, бібліотека для юнацтва поринула у світ фантазії та магії, адже до дітей у табір «BookCamp» завітав сам Гаррі Поттер. І це було неймовірно! І навіть провів з ними ранкову руханку. А щоб маленькі соньки швидше прокинулись, це відбувалося під музику з фільму про маленького чарівника.

 


 Робота табору «BookCamp»: День історії

 

20 червня бібліотека знову гостинно відчинила двері для дітей табору «BookCamp».

 


 Робота табору «BookCamp»: День казки

 

19 червня табір «BookCamp» знову поринув у дитинство. Працівники бібліотеки для юнацтва разом з дітьми вчергове проводили цікаві заняття. На цей раз пройшов День казки.

 


 Робота табору «BookCamp»: день перший

18 червня на базі бібліотеки розпочалася робота табору «BookCamp». Бажаючих провести літо разом з бібліотекою для юнацтва виявилось чимало. Адже крім цікавих ігор, квестів, вікторин та майстер-класів, табір пропонує дозвілля з книгою замість гаджетів. Ця ініціатива найбільше припала до душі батькам дітей.

 


 Подарунок від Гаріка Корогодського

 

Сьогодні наше #bibliowindows спрацювало! На Театральному майдані – знаменитий та епатажний письменник Гарік Корогодський! 


 З турботою про безпеку на дорозі

 

06 червня у бібліотеці проведено воркшоп для вихованців пришкільного табору Луцького ліцею №27. Про правила поведінки на дорозі і важливість їх дотримання школярі дізналися від інспекторів Патрульної поліції Волинської області та під час ігрового квесту «Твоє життя в твоїх руках».

 


Свято радості та надії  до Міжнародного дня захисту дітей

01 червня декілька років поспіль до відзначення Міжнародного дня захисту дітей – фестивалю «Острів дитинства», яке організовує Управління соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Луцької міської ради, долучається наша бібліотека.

 


 

 

Додаткова інформація