З турботою про безпеку на дорозі

 

06 червня у бібліотеці проведено воркшоп для вихованців пришкільного табору Луцького ліцею №27. Про правила поведінки на дорозі і важливість їх дотримання школярі дізналися від інспекторів Патрульної поліції Волинської області та під час ігрового квесту «Твоє життя в твоїх руках».

Також спільно з ТМ «Дмитрук» організовано майстер-клас з виготовлення флікерів – світловідбиваючих елементів. Наявність їх на верхньому одязі чи портфелі робить дитину помітною в темну пору доби, а значить здатна запобігти наїзду та зберегти життя.

 

Боротьба між командами розгорілася не на жарт. Всі учасники прагнули вибороти першість в розгадуванні кросвордів і ребусів,  пошуках закодованої інформації та таємничої особи з фейсбуку. Зрештою, розрив між командами був мінімальний, тому подарунки отримали всі – книгу для сучасних дітей та батьків «1000 та 1 поворот». Це унікальне видання про правила поведінки на дорозі, що поєднує якісний гумористичний текст, захоплюючі розвиваючі ігри, чудові емоційні ілюстрації та цікаві факти. Книга обов’язково принесе задоволення та захоплення не тільки найменшим учасникам дорожнього руху, але і їхнім дорослим супутникам.

 

Проведення таких інформаційно-профілактичних заходів сприяють виконанню Правил дорожнього руху пішоходів, посилюють взаємовідносини поліції та громадськості на засадах партнерства, а також підвищують рівень безпеки на дорозі.

P.S. Подія відбулась в рамках проекту «Безпека руху пішоходів» від програми «Молодь змінить Україну - 2019».

Додаткова інформація