Літо з бібліотекою розпочалося!

 

27 травня двері бібліотеки гостинно відчинились для вихованців пришкільного оздоровчого табору Луцького НВК №9.

«У нас стартувала робота із літніми пришкільними таборами відпочинку. Відтепер, протягом двох тижнів, щодня ми пропонуватимемо підліткам цікаві зустрічі, екскурсії, вікторини, ігри та багато-багато інформації про книги. Дякуємо, пані Оресті Осійчук, за успішний цьогорічний старт», зазначила Оксана Романюк, координатор заходів із пришкільними таборами навчальних закладів міста.

Працівники провели цікаву екскурсію та організували зустріч із українською письменницею Орестою Осійчук. Школярі поспілкувались із авторкою, дізнались про героїв її творів, переглянули буктрейлери та поворожили на сторінках книг.

«Літо з бібліотекою розпочалося! До нашої бібліотеки сьогодні також завітали учні пришкільного табору «Дивосвіт» спеціалізованої школи №1 міста Луцька. Школярі стали учасниками вікторини, конкурсу та переглянули мультики. Вони проявили кмітливість та обізнаність в усній народній творчості та із задоволенням відповідали на запитання», розповіла Лариса Тананайко, завідувачка відділу культури та мистецтв.

Додаткова інформація