Зимові читання із Орестою Осійчук в бібліотеці

На початку лютого у бібліотеці відбулись традиційні затишні зимові читання для луцьких підлітків з українською письменницею Орестою Осійчук.

1 та 6 лютого для учнів 6-х класів НВК №9 та Луцької загальноосвітньої школи №25 пані Ореста провела справжній урок сучасної української літератури, познайомивши із власним фентезійним романом «Айхо», що побачив світ у видавництві «Синя папка».

«Айхо, або Подорож до початку» – дебютна книга авторки, здобула літературну відзнаку «Коронація слова» в Україні та міжнародну – «Єврокон». Роман про особливий фентезійний світ, у якому живуть химерні істоти, і через який подорожує головний герой роману – хлопчик Айхо. Під час читань звучало багато різних історій із життя письменниці, жартів, говорили про літературу, жанр фентезі, улюблені книги, обговорювали важливість читання.

Наприкінці зустрічі Ореста Осійчук провела «книжкові гадання», і відповіла рядками свого твору на питання, що найбільше хвилювали юних читачів. 

Бібліотека продовжуватиме традицію сезонних читань та проводить запис сімей та класів на наступні події. Деталі за телефоном (0332) 72 39 95 

Додаткова інформація