ПРЕЗЕНТАЦІЯ КНИГИ

 

У бібліотеці, в хабі «Мераба», відбулася презентація книги «Шлях до здоров’я» Олександра Середюка.

Модератор, працівник краєзнавчого відділу Любов Фрадинська розповіла  про цікаву біографію автора: Олександр Миколайович - історик, краєзнавець, публіцист, етнограф, сценарист, засновник, творець і автор експозиції Музею історії сільського господарства Волині-скансену.

Він автор понад 50 наукових праць на історичну, краєзнавчу тематику, актуальних публіцистичних творів, понад 30 книг, брошур і монографій та більше сотні різноманітних статей.

Олександр Миколайович розповів про свої публікації детальніше, але особливо цікаво було слухати всім про нову книгу, адже здоровими хочуть бути всі. Для початку, потрібно позитивно мислити, усе робити з любов’ю, наслідувати пращурів, шанобливо ставитися до народних традицій, говорити українською мовою.

На заході виступили: Георгій Стеценко – рецензент книги, доктор медичних наук, професор; Валерій Волянюк - рецензент книги, лікар-терапевт, новатор-практик; Василь Кратюк – художник-дизайнер; Степан Григоровський – лікар. Кожен з них говорив про співпрацю з автором та власні враження від книги.

Ігор Баранюк – поет, композитор, бард-співець, член Всеукраїнської Асоціації незалежних письменників України, подарував усім присутнім пісню у власному виконанні..

Автор книги багато розповідав про те, як жити, щоб зберігати силу та енергію, а на останок провів майстер-клас по відновленню здоров’я за методикою козацьких характерників.

На завершення заходу виступила директорка ВОБЮ Алла Єфремова, котра подякувала автору за написану та подаровану для читачів бібліотеки книгу з автографом.

Додаткова інформація