Помилка
  • JUser::_load: не можу завантажити користувача з ID: 61

Театралізовані ігри в рамках проекту «Моя нова поліція»

19 березня у бібліотеці в рамках проекту «Моя нова поліція» спільно з читачами, учнями Волинського обласного ліцею із посиленою військово-фізичною підготовкою імені Героїв Небесної Сотні, проведено  театралізовану рольову гру. Запрошений на роль експерта, лейтенант патрульної поліції Луцька Дмитро Слабенко спільно з учасниками розіграли ситуації, де обов’язкові ролі правопорушника, патрульного поліцейського та спостерігача.

Під час такої гри-театру учасники навчалися як правильно поводитись у непередбачених  ситуаціях, як спілкуватись з патрульними та, передовсім – як не потрапляти в них та бути відповідальними громадянами.

Поліцейський проаналізував розіграні учнями сценки порушень громадського порядку, і зауважив: «Ситуації, які ми сьогодні бачили на сцені, насправді, часто трапляються і під час патрулювання поліцейських.  Сьогодні у нас театралізована зустріч:  є можливість детально обговорити, як потрібно діяти у тій чи іншій ситуації, як захистити себе. В яких випадках викликати поліцію. Приємно бачити таку ініціативу учнів. Впевнений, що у нас підростає та виховується хороша зміна і за кілька років ці чудові юнаки і дівчата нестимуть службу у Збройних Силах чи поліції України».

 

Більше фото дивіться тут:

https://www.facebook.com/pg/Volyn.Youth.Library/photos/?tab=album&album_id=1075124209259405 

Про проект читайте тут:

http://vollibr.org.ua/index.php/programi-preokti-zakhodi?layout=edit&id=501

Додаткова інформація