Абрикосові читання з Орестою Осійчук у бібліотеці

 

08 липня бібліотека долучилася до соціального проєкту #ШколаFRILUFTSLIV_у_Луцьку (вільне життя на свіжому повітрі) управління соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді. Перший спільний захід відбувся у бібліотечному дворику. Модераторка заходу, завідувачка відділу краєзнавства Віра Кумановська зазначила, що філософія «вільного життя на свіжому повітрі» не тільки оздоровлює душу й тіло, а й спонукає зробити добру справу та отримати від цього задоволення.

Щасливим та насиченим зробила це свято для читачів бібліотеки запрошена гостя, письменниця Ореста Осійчук,  яка розповідала про свою книгу "АЙХО, або Подорож до початку" та презентувала нове видання "Абрикосова книгарня". Знайомство з письменницею, презентація її книг пройшли в атмосфері невимушеності, активного спілкування з підлітками (і не тільки), які люблять читати і – не дуже, але люблять природу, цікаві історії, пригоди та абрикоси.

Пані Ореста розповідала про себе, як стала письменницею, про захоплюючі пригоди героїв своїх книг, та найбільше, на нашу думку – мотивувала дітей читати і яскраво та насичено проводити літо у світі пригод з улюбленими героями улюблених книг.

Працівники відділу абонементу спільно зі школярами пофантазували на майстер-класі, виготовляючи закладки до книг.

Дякуємо за співпрацю Ліні Галан, керівнику управління соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Луцької міської ради та Наталії Журавльовій, Творча Studio Natali Zhuravlova – нашим давнім друзям та партнерам.

 

Додаткова інформація