Помилка
  • JUser::_load: не можу завантажити користувача з ID: 61

Червень 2016

З радістю повідомляємо Вам, що в червні фонди нашої книгозбірні поповнилися 342 примірниками видань за Державною програмою «Українська книга» на суму близько 40 тис. грн.

Література різноманітна як за жанрами, так і читацьким призначенням – історична, художня, видання з питань мовознавства, літературознавства та мистецтва.

Серед надходжень є книги для молоді та дітей молодшого та середнього шкільного віку. Усі видання виключно українською мовою. 

Welcome до бібліотеки! 

Приходьте! 


  

Вулична акція до Дня молоді

26 червня бібліотека та Пункт європейської інформації провели вуличну акцію до Дня молоді.

«Приємно, що лучани знають багато інформації про Євросоюз, а ще приємніше – почути різні точки зору. Ми пропонували перехожим відповісти на бліц-запитання та отримати за правильні відповіді солодкі призи із нашої "банки-приманки", – розповідає координатор Пункту європейської інформації, головний методист Оксана Романюк.


 


 

Історична година «Волею Українського Народу»

 

7 червня в читальній залі книгозбірні студенти Луцького інституту розвитку людини університету «Україна» та Луцького медичного коледжу «Монада» взяли участь у проведенні історичної години «Волею Українського Народу…». Цього року Україна відзначає 75-річчя проголошення Акту відновлення Української Держави, що був виголошений 30 червня 1941 року в окупованому німецько-гітлерівськими військами Львові.


 

Додаткова інформація