Серпень 2020

Бібліотечна акція – День Незалежності – 2020

 

24 серпня – День Незалежності України – головне державне свято України. Волинська обласна бібліотека для юнацтва цьогоріч долучилася до його святкування комплексом заходів. 

На Театральному майдані, біля приміщення бібліотеки, була організована бібліотечна акція – День Незалежності – 2020.


 

Кольори, що дають надію: відзначаємо День Державного Прапора України

 

20 серпня у читальній залі Волинської обласної бібліотеки для юнацтва відбувся тематичний захід, приурочений святкуванню Дня Державного Прапора України, який щорічно відзначається напередодні Дня Незалежності.


 

Волинська обласна бібліотека для юнацтва – учасник ярмарку громадських організацій та установ, приуроченого Міжнародному дню молоді

 

    Волинська обласна бібліотека для юнацтва взяла участь у молодіжному ярмарку громадських організацій та установ. Традиційно День молоді в Україні відзначають наприкінці червня, втім, через карантинні обмеження у Луцьку прийняли рішення перенести святкування на неділю, 16 серпня у Центральному парку культури і відпочинку ім. Лесі Українки міста. Локація бібліотеки, як і інших 14 громадських організацій та установ, які працюють з молоддю, розмістилася на центральній алеї парку.

     


 

 


KEEP CALM & БЕРЕЖИ ПРИРОДУ!

 

Друзі, Ви ж не хочете знищувати самі себе на нашій Землі? Ми – точно ні! Тому даємо всім інформацію як зброю. Зрештою, ми самі з граблями і лопатами на толоках воюєм, щоб світ ставав чистішим, прихильним до людей.

Презентуємо шикарнючий структурований проєкт KEEP CALM & БЕРЕЖИ ПРИРОДУ!, сайт про екологію, про життя і про небезпеки, які зібрала для вас бібліографка Віта Новосад.


 

Додаткова інформація