Зустріч з українською письменницею Анною Хомою у бібліотеці

12 лютого у бібліотеці відбулася зустріч з сучасною українською письменницею Анною Хомою (Харчевською), яка живе і пише у Львові. Любов’ю до цього міста пронизані всі її книги.

Медик та психолог за освітою, дипломант і лауреат Всеукраїнського конкурсу «Коронація слова», автор детективно-психологічного роману «Репетитор» (друга премія 2002р.), психологічного трилеру «Провина» (2003р.), роману «Заметіль» (2012р.), «Терези» (2019р.) та інших захоплюючих творів.

Чудова українська письменниця говорила з старшокласниками Луцького ліцею Луцької міської ради про письменство та власні книги, про свій життєвий досвід та навіщо вивчати навіть не улюблені предмети у школі, як плекати мрії та йти до своєї мети.

Спілкування з авторкою переконує, що вона вміє радувати глибоким психологізмом в розкритті персонажів, тонким самобутнім гумором та чудово закрутити інтригу, змусивши читача з жалем усвідомлювати, що непрочитаних сторінок залишається все менше. 

Неймовірна зустріч, селфі з позитивною людиною, гарні слова, автограф від письменниці Анни Хоми, це ті враження, які отримали ліцеїсти, бібліотечні працівники та присутні читачі нашої книгозбірні.

Додаткова інформація