Телеконференція в юнацькій бібліотеці – Щецин (Польща) – Луцьк (Україна)

 

У новому навчальному році Волинська обласна бібліотека для юнацтва започатковує серію проєктів та занять міжкультурного спрямування.

10 жовтня в читальній залі бібліотеки відбулась перша телеконференція – Щецин-Луцьк між старшокласниками Щецинського загальноосвітнього ліцею №XVI  (XVI Liceum Og?lnokszta?c?ce w Szczecinie) (Республіка Польща) та Луцької загальноосвітньої школи №19 (Україна).  

Під час першого ознайомчого скайп-спілкування, що мало тему «Літературний гумор», учні говорили про навчання, книги, розповідали про свої уподобання та читали поезії двома мовами.

 

«Наша мета: разом із школами та польськими партнерами залучити молодь до міжкультурної діяльності та детальніше ознайомити з польською та українською літературою, культурою, звичаями», – зазначила модератор зустрічі Оксана Романюк.

«Перше заняття відбулось дуже добре. Наша молодь задоволена. Маю надію, що зустрінемось ще, можливо у грудні, і поговоримо про Різдвяні свята», – підсумувала бібліотекар Щецинського ліцею Ліліана Грегорчук.

Додаткова інформація